Lägga till kompetens på användare

En beskrivning av hur du lägger till en kompetens på en användare / anställd

För att lägga till en kompetens på en anställd / användare måste du ha rollen som Administratör.

Lägga till en kompetens på en användare:

• Gå till Företagsinställningar --> Användaröversikten
  • Klicka på den användare som du vill lägga till en kompetens på och en meny till höger dyker då upp.
  • Välj Kompetenser --> Lägg till
Här kan du lägga till kompetenser från hela SmartDoks register eller från kategorin Anpassade där ni kan lägga upp egna kompetenser.

• Ange datum för erhållen kompetens
  • Du kan lägga in ett varningsdatum för att kompetensen snart utgår.
  • Ange utgångsdatum
  • Du kan även lägga till bilagor som PDF och JPEG-filer