Legge til kompetanse

En beskrivelse av hvordan man kan legge inn en eller flere kompetanser på sine ansatte.

For å legge til en kompetanse på en eller flere ansatte må du være administrator.

Legge til kompetanse for en ansatt

I Oversikt-fanen velger du den ansatte og du vil få opp Inspeksjonssiden dukker opp på høyre side.

vbgfv

Her må du velge Kompetanser > Legg til. Da kan du legge til kompetanser fra hele SmartDoks kompetanseregister, eller fra bedriftens egendefinerte kompetanser.

gtvfrr

Det er også mulig å legge ved vedlegg som .pdf og .jpeg-filer under Vedlegg.

Legge til kompetanse for flere ansatte

Du markerer flere ansatte på to måter:

1. Trykk på en ansatt i tabellen og hold inn datamusen mens du drar den nedover tabellen, eller
  2. Trykk på en ansatt og hold inne Shift for hver ansatt du ønsker å markere.

Inspeksjonssiden dukker opp på høyre side. Her må du velge Kompetanser > Legg til. Da kan du legge til kompetanser fra hele SmartDoks kompetanseregister, eller fra bedriftens egendefinerte kompetanser.