Kom igång med AutoReg

AutoReg - Användarguide

AutoReg är en planeringsmodul och app utvecklad för entreprenörer som arbetar med vinterunderhåll. Detta moderna system ger dig full kontroll över plogningen. Systemet utvecklades och såldes från hösten 2022 som Brøytekontroll, men bytte namn vid årsskiftet 23/24 till AutoReg AS.

Den här artikeln beskriver hur du kommer igång med ditt AutoReg-konto.

Som administratör har du tillgång till AutoReg webblösning. Här kan du hantera och skapa uppgifter, fördela dem till medarbetare och bearbeta inlämnade avvikelser och hinder. Dessutom kan du skapa fakturaunderlag för de uppgifter som körts.

Steg 1:

I alternativet "Mitt företag" styr du företagets inställningar. Här anger du information om företaget, land, språk och valuta.

För att komma igång med att skapa rutter måste vi först aktivera uppgifterna i mitt företag och välja vilken prissättning vi vill använda.

- Fast pris

- Pris per minut

Steg 2:

Skapande av anställda. För att kunna använda appen måste rutterna tilldelas en eller flera anställda. Genom att gå till "Anställda" kan du skapa dina användare.

Steg 3:

Nu är du redo att börja skapa rutter. Gå till Rutter --> Skapa ny Rutt.

När rutten är skapad är nästa steg att skapa uppgifter. Här rekommenderar vi 1 uppgift per rutt. För att skapa uppgifter klicka på Lista av arbetsrutter och du kommer att gå vidare till uppgiftspanelen.

När du klickar på "Ny uppgift" kommer du direkt in i kartverktyget. Detta verktyg ger dig möjlighet att rita in linjer för vägar / gångvägar och områdesritningar för parkering.

När du upprättar en ny uppgift anger du kund, uppgiftens namn (Visas i appen för den anställde), uppgiftstyp och pristyp.

När uppgiften har skapats kan den tilldelas en anställd och rutten är redo att köra!

För ytterligare frågor eller funderingar kontakta vår support på telefon: 08-12456940
eller via e-post: support@smartdok.se

Har du inte denna funktion ?
Kontakta vår säljavdelning på telefon: 08-12456940
eller via mail: sales@smartdok.com