1. Support
  2. HMS/KS
  3. Sikker jobbanalyse (SJA)

Varsel om SJA-signering

Kort beskrivelse av hvilke kriterier som må være oppfylt for at en bruker skal kunne motta pushvarsel fra appen om at de kan se gjennom og signere en SJA.

For at en bruker skal kunne motta pushvarsel fra appen om at de kan gjennomgå og signere en SJA må følgende kriterier være oppfylt:

1. Tillatt varslinger fra SmartDok-appen i innstillingene på selve telefonen.
  2. Brukeren må være innlogget i appen for at varselet skal genereres fra appen. Varselet vil ikke genereres på telefonen om brukeren logger inn i etterkant av at varselet er sendt ut av administrator.
  3. Brukeren må ha internettilgang enten via mobildata eller Wi-Fi tilkobling.

For å kunne ta i bruk SJA i SmartDok må du sørge for at funksjonen er aktivert på ditt firma.

SJA-løsningen krever ikke noe ytterligere oppsett av administrator i firmaet før bruk.