Notis om signering av Riskbedömning

Kort beskrivning av vilka kriterier som måste uppfyllas för att en användare ska kunna få en pushnotis från appen om att de kan granska och skriva under en riskbedömning.

För att en användare ska kunna få ett pushmeddelande från appen om att de kan granska och skriva under en riskbedömning måste följande kriterier vara uppfyllda:

1. Tillåtna aviseringar från SmartDok-appen i inställningarna på själva telefonen.
  2. Användaren måste vara inloggad i appen för att aviseringen ska genereras från appen. Aviseringen genereras inte på telefonen om användaren loggar in efter att aviseringen har skickats ut av administratören.
  3. Användaren måste ha tillgång till internet antingen via mobildata eller en Wi-Fi-anslutning.

För att kunna använda riskdömning i SmartDok måste du se till att funktionen är aktiverad på ditt företags konto hos oss.

Riskbedömnings-funktionen kräver ingen ytterligare inställningar av administratören i företaget före användning.

Har du inte denna funktion/modul?
Läs mer här för mer information.

Har du frågor, tveka inte att kontakta oss på tel. 08-124 569 40 eller support@smartdok.se.