Opprett bruker

Beskrivelse av hvordan man oppretter nye brukere i SmartDok og hvordan man kan ta i bruk flere lisenser.

• Gå til Firmainnstillinger --> Brukeroversikt --> +Ny bruker (til høyre i bildet)
  • Fyll inn all informasjon om brukeren
  • Under Brukernavn og passord får du mulighet til å sende påloggingsinformasjon direkte til brukeren. Brukernavn i SmartDok er vanligvis et telefonnummer. Eksisterer brukernavnet fra før av? Se denne.
  • llkTrykk Lagre

rfffffffr

Alle tilgjengelige brukerlisenser er tatt i bruk:
Dette betyr at alle tilgjengelige lisenser man har betalt for er tatt i bruk, slik at ved å Lagre ny bruker godtar du at denne blir fakturert etter gjeldende prisplan.

Det er også muligheter for å frigjøre lisenser, se bare her.