Generelt om TimeKonto

Informasjon om SmartDoks TimeKonto/Timebank

SmartDok har TimeKonto. Dette er en løsning for å registrere timer til avspasering og er en løsning som fungerer time for time. TimeKonto kan ikke begrenses slik at det kun synes for noen, så om systemet er tatt i bruk vil alle ansatte ha mulighet til å sette inn og ta ut timer.

• En enkel måte for å registrere og administrere avspaseringstimer (time for time)
  • Gir god oversikt for administrasjonen og den enkelte ansatte (har til enhver tid tilgang på saldo via web/app)
  • Saldo justeres automatisk ved innskudd eller uttak fra TimeKonto

Når TimeKonto skal tas i bruk er det viktig å gjennomgå innstillinger/oppsett med dem slik at korrekte lønnsarter/lønnsartkoder benyttes. Se dette dokumentet for alternative varianter av oppsett.

Mer informasjon om hvordan man kan registrere timer inn/ut av Timekonto finner du her.