Send inn kvalitetsavvik via app

En kort beskrivelse av hvordan man kan sende inn kvalitetsavvik via appen

NB! Eksempelet nedenfor kan avvike fra andre firmas oppsett.

• Gå til HMS/KS --> PRO: Registrer RUH/Avvik --> Velg Kvalitetsavvik
  • Legg inn når det ble Oppdaget (dato og klokkeslett)
  • Velg Prosjekt/Underprosjekt
  • Skriv inn Tittel
  • Velg hva hendelsen angår, og I forhold til
  • Velg deretter Årsak
  • Legg inn en Beskrivelse, og Strakstiltak
  • Legg ved Vedlegg
  • Klikk på Send for å sende inn

rfrv

Under ytterligere informasjon er det mulighet for å legge til valgfri informasjon ettersom hvordan ditt firma har satt opp Kvalitetsavvik på kontoen.

Se også hvordan man sender inn Kvalitetsavvik via web her