Legge til egne vedlegg i kompetanse app

Her kommer en kort beskrivelse om hvordan en bruker kan legge til egne vedlegg i kompetanse i appen.

Når en Administrator har lagt til en kompetanse på en bruker så har de mulighet til å laste opp vedlegg på kompetansen selv.

• Gå til ikonet øverst til høyre --> trykk på navnet ditt --> Min kompetanse

• Velg kompetanse --> Legg til bilde --> Ta bilde av kompetansen --> Lagre.

Se hjelpevideo for hvordan man laster opp vedlegg i kompetansen i appen HER.

For ytterlige spørsmål ta kontakt med Support HER.