1. Support
  2. HMS/KS
  3. Sikker jobbanalyse (SJA)

Registrering av SJA (Sikker jobb analyse)

Informasjon om hvordan du gir de med rollen bruker tilgang til å registrere SJA (Sikker jobb analyse) i SmartDok.

La brukere (og underentreprenører) opprette og sende inn SJA-rapporter. Som standard er denne funksjonaliteten kun for de med rollen bas, prosjektadministrator og administrator.
For å aktivere SJA må en administrator gå til:

• Firmainstillinger --> Firmadetaljer --> Modulinnstillinger
  • HMS/KS Pro --> Huk av for SJA-registrering tilgjengelig for bruker for å aktivere
  • Trykk deretter Lagre

Har du ikke denne funksjonen/modulen?
Kontakt vår salgsavdeling eller ring 90 40 33 33 for mer informasjon.