Upprätta ny mapp i Dokumentcenter

En kort beskrivning av hur man skapar mappar i Dokumentcenter och hur man hanterar åtkomstkontroll

• Gå till Dokumentcenter --> Företag
  • Klicka på ikonen för att upprätta mapp

• Fyll i namn på mappen --> Klicka på Spara
  • Hantera åtkomst till mappen genom att klicka på "Administrera behörigheter"

OBS: Den nya mappen kommer att ärva åtkomsträttigheterna för mappen den skapades i. Om inga ändringar har gjorts kommer alla nya mappar att ha standardåtkomstnivån.

Titta på vår film om funktioner i Dokumentcenter här

För ytterligare frågor eller funderingar kontakta oss på telefon: 08-12456940
Eller via mail: support@smartdok.se