Projektkoppling

När ett projekt har skapats kan du koppla önskade formulärmallar till projektet. Här hittar du information om hur detta görs.

Med funktionen projektkoppling aktiverat ska varje formulär kopplas till de projekt som det ska vara möjligt att fylla i formulär mot. Användaren kommer att bli ombedd att välja ett projekt innan de kan välja ett formulär.
Med denna funktion aktiverat är det möjligt att begränsa vilka projekt användaren kan fylla i ett formulär mot, de kommer ha åtkomst till de projekt som är utan avdelning och de projekt som är kopplade till samma avdelning som användaren.

- Gå till Projekt- / Kundöversikt --> Klicka på det aktuella projektet --> Formulärmallar

- Klicka på den gula knappen "Bibliotek" för att välja vilka formulärmallar du vill koppla till projektet.

- Du kan söka på formulärnamn eller filtrera efter kategori i importfönstret som visas.

- Klicka på formulärnamnet i huvudvyn för att se en förhandsvisning av formulärmallen innan du väljer den.

- När du har markerat de aktuella formulärmallarna kan du importera dem till projektet genom att klicka på den gula knappen längst ner till höger och stänga importfönstret genom att klicka på X uppe till höger

De importerade formulärmallarna är nu kopplade till projektet och kan användas. Denna anpassning kommer endast gälla för detta projektet och kommer inte att påverka mallen som den visas i mallbiblioteket.

För övriga frågor eller funderingar kontakta vår support på telefon: 08-12456940