Prosjekttilkobling

Når prosjektet er opprettet så kan man koble ønskede skjemamaler opp mot prosjektet. Her finner du informasjon om hvordan du gjør dette.

(Link prosjekt mot skjema)

Med prosjekttilkobling aktivert må hvert skjema linkes mot de prosjektene som det skal være mulig å fylle ut skjema på. Brukeren vil bli bedt om å velge prosjekt før de kan velge skjema. Med denne opsjonen aktivert er det mulig å begrense hvilke prosjekt brukeren kan fylle ut skjema på, de vil få opp de prosjekter som er uten avdeling og på samme avdeling som de selv.

Når opsjonen Prosjekttilkobling er aktivert, vil det dukke opp en ny fane i oversikten over skjemamaler og i prosjekt-dashbordet.

• Gå til Prosjekoversikt --> Dashboard --> Skjemamaler

• Trykk på den gule knappen merket “Bibliotek” for å velge hvilke skjemamaler du vil knytte mot prosjektet.
  • Du kan søke på skjemanavn eller filtrere på kilde, kategori og tags i importvinduet som dukker opp.
  • Trykk på skjemanavnet i hovedvisningen for å se en forhåndsvisning av skjemamalen før du evt. velger den.
  • Når du har markert de nødvendige skjemaene kan du importere dem til prosjektet ved å trykke på den gule knappen nederst til høyre, og lukke importvinduet ved å klikke på X’en oppe til høyre..

De importerte skjemamalene er nå knyttet mot prosjektet, og kan ved behov
prosjekttilpasses. Denne tilpasningen vil kun gjelde for dette prosjektet, og vil ikke påvirke
malen slik den fremstår i skjemamal-biblioteket.

Du kan lese om hvordan du bedriftstilpasser en skjemamal HER

For ytterlige spørsmål ta kontakt med Support HER.

Har du ikke denne modulen?