Läsbekräftelse

En kort beskrivning om hur du går tillväga för att skapa en läsbekräftelse för ett dokument

Vem kan upprätta läsbekräftelsen?

Alla med rollen Arbetsledare, Projektadministratör och Administratör kan skapa läsbekräftelse för de KMA-handböcker de har tillgång till.

För att skapa en begäran om läsbekräftelse måste du gå in i läsläget i en KMA-handbok och hitta det aktuella dokumentet. Klicka på knappen "Mer" och välj "Be om läsbekräftelse"

I nästa fönster kan du välja att ange en deadline och en beskrivning av varför detta dokument ska läsas. Du kan även filtrera bort och välja ut vissa anställda innan du skickar förfrågan.

Hur kan jag följa upp läsbekräftelsen?

Inne i menypunkten för Dokumentcenter hittar du nu en sida som heter "Översikt läsbekräftelse" Här kan du följa statusen för din / dina läsbekräftelser.