Bearbetning av Felanmälan - Maskin

En kort beskrivning av hur bearbetning av felmeddelanden på en maskin fungerar i SmartDok

I SmartDok kan vem som helst skicka in en felanmälan på en maskin - antingen via appen eller via webben.

Som standard har de med rollerna administratör, projektadministratör och arbetsledare tillgång till att bearbeta en felanmälan. Det går även att göra det möjligt för en användare att bearbeta en felanmälan  genom att ange personen som maskinansvarig 1 eller 2.

För att bearbeta en felanmälan gå till:

• Maskiner--> Översikt felanmälningar
  • Klicka på "Se detaljer" på den aktuella felanmälan.
  • Här kan du uppdatera status, vem som åtgärdat felet, datum för åtgärd samt eventuell återkoppling.
  • Det är också möjligt att skicka en sms-avisering till insändaren och maskinansvarig