Export av timmar till externt lönesystem

En beskrivning av hur du kan exportera timmar till externt lönesystem via filexport.

Såhär tar du ut en exportfil från SmartDok:

Gå till Timmar --> Godkänn timmar --> Exportera timmar

• Välj den period du vill exportera timmar från, och om du har en eller flera grupper / avdelningar du vill exportera i stället för alla.

• Klicka sedan på "Uppdatera". Scrolla ner på sidan för att få en översikt på de registreringar som kommer att följa med i exportfilen.
    OBS! Det är bara attesterade timmar som exporteras samt de löneslag som är i bockade att exporteras.
  • Välj vilket system som filen ska importeras till.

• En fil med rätt formatering till ditt lönesystem kommer att laddas ner på datorn.
  • Spara filen och sedan är den klar att importeras i ditt lönesystem.

OBS! Det är viktigt att rätt lönekoder, anställningsnummer samt projektnummer överensstämmer i både SmartDok och ditt lönesystem.

Du kan även titta på vår hjälpvideo om löneexport här

För mer information kontakta vår support på telefon: 08-12456940
Eller via mail: support@smartdok.se