Begränsa projektsynlighet

Information om hur man begränsar projektsynlighet så att användare bara ser utvalda projekt.

Genom att skapa avdelningar har du möjlighet att koppla personer och projekt till en eller flera avdelningar och på så vis begränsa projektsynligheten i SmartDok

När ska du använda avdelningar?

Om företaget har anställda på olika avdelningar som arbetar med olika projekt är det bra att dela in sina anställda i olika avdelningar

Tilldela avdelning till användare:

Gå till Företagsinställningar --> Avdelningar.
Fyll i avdelningsnamn samt nummer och klicka på Spara

• Sedan går du till Företagsinställningar --> Användaröversikten--> klicka på aktuell anställd.
  • I menyn som öppnas till höger väljer du Roller och tillhörighet

• Här väljer du nu vilken avdelning medarbetaren ska tillhöra. Anställda som inte tillhör någon avdelning kan registrera timmar på alla aktiva projekt i ditt företag.
  • Du kan enkelt ta bort/ ändra avdelning både på personer och projekt i efterhand.

Tilldela avdelning till projekt:

• Gå till Projekt/Kunder --> Projekt-/ Kundöversikt
  • Klicka på det aktuella projektet och gå till detaljer, här kan du sedan välja avdelning.

OBS!
Ett projekt kan tillhöra flera/ alla avdelningar, en anställd kan bara tillhöra en avdelning.

Personer med rollen som administratör har tillgång till alla projekt.

För mer information kontakta oss på: 08-12456940
Eller support@smartdok.se