Hoppa till innehåll
Svenska
  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Aktivera en avslutad användare

Hur gör jag om jag behöver återaktivera en avslutad eller inaktiverad användare i SmartDok?

 

I SmartDok kan du enkelt återaktivera användare som är satta till avslutad. Följ guiden nedan för att aktivera användaren igen.


Så aktiverar du en avslutad användare

  1. Navigera till Företagsinställningar → välj Användaröversikt.
  2. Använd översikten för att hitta den aktuella användaren som är märkt som Avslutad.
  3. Klicka på användaren för att öppna informationsrutan till höger.
  4. Ändra status från Avslutad till Aktiv.
  5. Klicka på Spara för att aktivera användaren.

Tips – för användare som ska logga in igen

  • Se till att användarnamnet (mobilnumret) är korrekt.
  • Detta steg behövs inte om du bara vill ha historik kvar på användaren utan att hen ska logga in igen.

Licensinformation

  • Om aktiveringen leder till att antalet användarlicenser ökar, uppdaterar systemet detta automatiskt.
  • Fakturering sker enligt gällande prisplan.


Vanliga frågor (FAQ)

Vad händer med användarens historik när jag aktiverar eller avslutar?
All historik kopplad till användaren finns fortsatt tillgänglig, även efter att användaren avslutats eller återaktiverats.

Kan jag avsluta eller inaktivera användaren igen senare?
Ja, du kan när som helst sätta användaren tillbaka till status Avslutad.

Var hittar jag Användaröversikt för att aktivera en användare?
Under FöretagsinställningarAnvändaröversikt.

 

Har du fler frågor?

Kontakta oss på support@smartdok.se eller 08-124 569 40.