Telefonliste i app

En beskrivelse av hvor man finner telefonlisten i app og dens funksjoner.

• Trykk på ikonet øverst til høyre --> Telefonliste
    frrr
  • Søk, filtrer (Endre utvalg) eller finn ansatt du ønsker å finne kontaktinformasjonen til

frrfrf
  • Velg kontakt for mer informasjon, mulighet for å ringe/sende sms eller sende e-post.

frfrfrrr
  • Trykk på Telefonliste for å komme tilbake til alle kontakter.

Klikk her for beskrivelse av hvordan man aktiverer telefonlisten.