Oversikt vareproduksjon

En kort beskrivelse av hvordan man får oversikt over registrert vareproduksjon i en gitt periode.

En rapport som viser hva som er registrert på ulike prosjekt.

• Gå til Vareproduksjon --> Oversikt produksjon

edsa

Visningen kan filtreres på en rekke parametre (avhengig av hva som er aktivert i ditt firmaoppsett):

-Prosjekt / underprosjekt
-Ansatte ( hvem som har registrert vareforbruket)
-Timetyper (ordinær, avvik, endring, regning). Dersom du skriver inn et tilhørende nummer så vil filtreringen kun vise registreringer med tilsvarende nummer.
-Varekategorier og varetyper

• Det er også mulig som administrator, prosjektadministrator og bas å redigere vareproduksjoner som er registrert av andre.
  • Det er mulig å merke registreringer til fakturering/fakturert, og filtrere på dette.
  • Trykk på knappen "Vis/skjul sammendrag" for å se sammendrag pr. varetype/pr. prosjekt/pr. underprosjekt
  • Man kan sortere visningen av rapporten på ønsket parameter ved å trekke en av overskriftene opp i radfeltet over.

ededxx

• Øverst til høyre over rapporten finner du ikoner for eksport til Excel og PDF

Kom i gang med å registrere produksjon? Se her