Byggekortleser blinker rødt og piper

Når HMS-kort scannes på byggekortleser og leseren blinker rødt og piper 3 ganger. Hva er galt?

Dersom byggekortleseren ikke er knyttet opp mot et spesifikt prosjekt eller ett avsluttet prosjekt i SmartDok, så vil byggekortleseren returnere 3 røde blink + pip når man forsøker å skanne HMS-kortet sitt.

LØSNING: Gå inn i Prosjektdetaljer på web og knytt byggekortleser opp mot ønsket prosjekt. Husk og trykke Lagre når du gjør endringer i prosjektdetaljer.
Denne artikkelen beskriver fremgangsmåte.