Legge til/endre timeregistreringsforslag i SmartDok på web

En beskrivelse av hvordan du/bedriften kan legge til eller endre timeregistreringsforslaget.

En administrator kan opprette et timeregistreringsforslag som gjelder for alle i firmaet. Her kan du definere hvilken starttid og sluttid som skal foreslås, samt pausetid.

Bedriftens timeregistreringsforslag:

Administrator setter opp timeregistreringsforslaget ved å

• Gå til Firmainnstillinger --> Timeregistreringsforslag
  • Skriv inn antall arbeidstimer per uke, og velg standard lønnsart som blir forhåndsvalgt ved timeregistering
  • Legg til/endre start- og sluttid pr dag
  • Lagre

ekrmr

Brukerens timeregistreringsforslag:

Den ansatte selv kan også opprette timeregistreringsforslag som bare gjelder seg selv.

• Gå til Mine innstillinger --> Timeregistreringsforslag
  • Velg om du ønsker å hente timeregisteringsforslaget fra ditt firma, eller fortsett for å lage ditt eget timeregisteringsforslag.
  • Skriv inn antall arbeidstimer per uke, og velg standard lønnsart som blir forhåndsvalgt ved timeregistering
  • Legg til/endre start- og sluttid pr dag
  • Lagre

ikrejf

Generell informasjon om SmartDoks timeregisteringsforslag her

Informasjon om hvordan du kan sette opp timeregistreringsforslaget i app finner du her

Her finner du hjelpevideo for hvordan dette kan settes opp.

Registreringspåminnelse / pushvarsel i app

For at man ikke skal glemme å føre timer i appen, så kan hver enkelt legge opp registreringspåminnelse. Trykk her for å lese mer om registreringspåminnelse.