Påminnelse for timeføring i appen

Hvordan få SmartDok til å gi deg en påminnelse for å føre timene dine.

Du kan få et pushvarsel som minner deg på å føre timene dine daglig.

Varselet dukker opp noen minutter etter at din registrerte arbeidsdag er over (timeregistreringsforslaget er utgangspunktet for dette). Dersom du allerede har gjort en timeregistrering denne dagen så vil ikke pushvarselet dukke opp.

Varselet aktiveres i brukermenyen på appen , og betinger at brukeren har tillatt mottak av pushvarsler i SmartDok-appen på sin telefon.

• Gå til ikonet øverst til høyre --> Klikk på navnet ditt --> Innstillinger
  • Klikk på registreringspåminnelse for å aktivere denne

paaminnelse-1

Hjelpevideo for aktivering av registrerinspåminnelse finner du her