Legge til/endre timeregistreringsforslag i app

Hvordan legge til eller endre timeregisteringsforslaget i app.

• Gå til ikonet øverst til høyre --> trykk på navnet ditt --> Timeregistreringsforslag

tewfwfe

• Skriv inn antall arbeidstimer per uke, og velg standard lønnsart som blir forhåndsvalgt ved timeregistering
  • Legg til/endre start- og sluttid pr dag
  • Trykk Lagre

vfrvteg

Generell informasjon om SmartDoks timeregisteringsforslag her

Informasjon om hvordan du kan sette opp timeregisteringsforslaget på web her

Registreringspåminnelse / pushvarsel i app

For at man ikke skal glemme å føre timer i appen, så kan hver enkelt legge opp registreringspåminnelse. Trykk her for å lese mer om registreringspåminnelse.