Aktivere/bytte prosjekt på byggekortleseren

En beskrivelse av hvordan man aktiverer byggekortleser på prosjekt og hvordan man kan endre hvilket prosjekt byggekortleseren er knyttet til.

Knytte byggekortleser mot prosjekt:

• Gå til Prosjekter/kunder --> Prosjektoversikt --> Klikk på linjen for prosjektet kortleseren skal stå på for å få opp prosjektets informasjon til høyre i bildet
  • Trykk på Kortlesere -> Velg kortleseren i listen

kortleser

• Trykk Lagre nederst i bildet

Bytte prosjekt på byggekortleser:

Dersom byggekortleseren allerede er knyttet til et prosjekt, må du først fjerne den fra prosjektet før du kan flytte den.

• Gå til Prosjekter/Kunder --> Prosjektoversikt --> Finn prosjektet den står på i listen, trykk på linjen for å åpne prosjektdetlajer til høyre i bildet
  • Trykk på nedtrekkmenyen i feltet "Kortleser", fjern haken på kortleseren du ønsker å flytte.
  • Trykk Lagre etter at den er koblet fra, for å frigjøre kortleseren.

Når kortleseren er frigjort kan prosedyren øverst følges for å koble den til det nye prosjektet.

Tips: Dersom du ikke vet hvilket prosjekt byggekortleseren allerede er knyttet mot, så kan du gå inn på detaljene på hvilket som helst prosjekt, og deretter klikke på nedtrekkmenyen til feltet "Kortleser". Her vil du se alle byggekortleserene i ditt firma, og hvilket prosjekt det er knyttet mot.