Översikt varuförbrukning

En kort beskrivning av hur man får en överblick över registrerad varuförbrukning under en angiven period.

• Gå till Varuförbrukning --> Översikt varuförbrukning
    I denna rapport kan du se all registrerad varuförbrukning under en angiven period.

Översikten kan filtreras på olika parametrar (beroende på vad som är aktiverat i din företagsinställning):

- Projekt/underprojekt
- Anställda (som har registrerat förbrukning)
- Varukategorier och varor

• Du kan även markera registreringar till fakturering/fakturerat och filtrera på detta.
  • Klicka på Visa/Dölj sammanfattning för att se ett sammandrag per projekt/ anställd/ vara.
  • Du kan sortera visningen av rapporten efter önskad parameter genom att dra en av rubrikerna uppåt i radfältet ovan.
  • Längst upp till höger i rapporten hittar du ikoner för export till Excel och PDF.