Upprätta nytt underprojekt

En kort beskrivning om hur du upprättar ett nytt underprojekt

För att kunna skapa ett underprojekt måste du först ha skapat ett huvudprojekt, det kan du läsa mer om under artikeln Upprätta projekt

Gå till: Projekt/Kunder --> Projekt --> Underprojekt

Klicka sedan på "+Nytt underprojekt

Nu väljer du vilket huvudprojekt underprojektet ska knytas till i projektlistan till höger.

Ange namnet på underprojektet samt projektnummer, fyll i övrig information som du önskar ha med --> klicka på Spara

Det är också möjligt att ange en plats, uppdragsgivare samt en länk till ett relevant dokument i ett molnbaserat system (t.ex. Dropbox, Google drive, OneDrive) m.m.

För ytterligare frågor kontakta gärna oss på 08-12456940

Eller via mail: support@smartdok.se