Skicka in Arbetslista via SmartDok-appen

En kort beskrivning ar hur man skickar in en arbetslista via SmartDok-appen

Gå till arbetslistor--> välj den aktuella arbetslistan

Klicka på den arbetslista / projektet som ska köras.

När arbetslistan är klar fyller du i arbetsuppgiften och annan nödvändig information. Om arbetslistan inte består av några arbetsuppgifter kommer den automatiskt nu att markeras som klar. Om uppgifter ingår kommer det öppnas en ny registreringssida där man väljer utförd arbetsuppgift. Du kan även ladda upp bilder samt skriva in eventuell kommentar.

• När du sparar hoppar appen tillbaka till den valda arbetslistan och den utförda rutten kommer att sorteras längst ner i listan.
  • Upprepa processen tills önskade antal rutter är registrerade. Klicka sedan på den gula pilen i det översta vänstra hörnet för att återgå till översikten. Alla rutter sparas och skickas in så snart de är markerade som klara.