Send inn rodeliste via app

En kort beskrivelse av hvordan man sender inn en rodeliste via SmartDok-appen

• Gå til Rodelister og deretter listen som skal fylles ut.
    hyt
  • Trykk på rodelistepunktet/kunden som skal kjøres/ merkes som utført.
    trg
  • Når rodelistepunktet er kjørt/klar fyller man ut oppgave og annen nødvendig informasjon.
    Dersom rodelisten ikke er bygd opp med oppgaver vil rodelistepunktet automatisk bli markert som utført når du trykker på det. Dersom oppgaver er inkludert vil et nytt registreringsbilde åpnes. Her velges oppgaven som er utført, og det er mulig å legge inn et notat og bilder.
    gtrg

• Ved lagring vil appen hoppe tilbake til valgte rodeliste, og det utførte punktet blir sortert nederst i listen.
  • Gjenta prosessen til du har registrert de ønskede rodelistepunktene. Trykk deretter den gule pilen øverst i venstre hjørne for å gå tilbake til oversikten. Alle rodelistepunkter blir lagret og sendt inn så snart de er merket som utført.