Rapport: Varuförbrukning

En rapport som visar varuförbrukning på ett specifikt projekt under en viss period.

• Gå till--> Rapporter--> Varuförbrukning

• Välj till / från datum eller visa hela projektperioden, som standard visas den senaste månaden.
  • Du kan välja underprojekt och anställd, eller om du bara vill se dina egna registreringar.
  • Du kan filtrera på varor samt välja om du vill se fakturerade / ofakturerade linjer.
  • Rapporten ger dig även möjlighet att gruppera efter olika rubriker genom att dra upp rubriken i ett separat fält uppåt.
  • Kollumnrubrikerna kan också flyttas i sidled om du vill ändra ordningen på kolumnerna i rapporten. Rapporten kan exporteras till Excel och som PDF.

• Du kan både redigera samt radera en registrering som gjorts ( endast de med rollen som  administratör och projektadministratör).

För övriga frågor kontakta oss på telefon: 08-12456940