Länka / koppla samman användare

En beskrivning av hur du länkar / kopplar samman dina användare för att enkelt kunna byta konto.

OBS! Funktionen "Koppla användare" är tillgänglig för alla roller och går enbart att administrera från webben.

• Gå till Mina inställningar --> Koppla användare

• Fyll sedan i användarnamn och lösenord på användaren du vill koppla ihop med.
  • Nästa gång du loggar in kommer du kunna byta företag vi menyn genom att klicka på företagsnamnet längst till höger.
    Här kommer du se vilket företag du är inloggad på samt vilken roll du har för de som har flera användare i samma företag.

I appen kommer det se ut såhär:

• Byt företag genom att klicka på ikonen längst upp till höger --> Byt företag --> Välj företag att logga in på.

• Du ser vilket företag du är inloggad på under SmartDok-loggan i appen (se bild)