Linke sammen brukere

En kort beskrivelse av hvordan man kan linke sammen sine brukere for å enkelt kunne bytte konto/bruker via nedtrekksmenyen

Obs! Funksjonen "Koble bruker" er tilgjengelig for alle roller, og er foreløpig kun tilgjengelig på web. Om det er ønskelig å få denne funksjonen på app ber vi deg sende det inn via vårt Trello her.

• Gå til Mine innstillinger --> Koble brukere

ergrt

• Fyll deretter inn brukernavn og passord på den kontoen/brukeren du ønsker å koble sammen med --> Trykk Koble bruker
  • Neste gang du logger inn vil du nå kunne bytte firma via nedtrekksmenyen ved å trykke på firmanavnet øverst til høyre
    Her vil du hele tiden se hvilket firma du er logget inn på, samt hvilken rolle for de som har flere brukere i samme firma.

egteg

I app vil det se slik ut:

• Bytt firma ved å trykke på ikonet øverst til høyre --> Bytt firma --> Velg firma du skal logge inn i

egtrg

Man vil til enhver tid se hvilket firma man er innlogget i under SmartDok-logoen i appen (se bilde)

byth

Her finner du hjelpevideo som viser hvordan man kobler sammen brukere.