Lägg till anställda i min personallista

Den här artikeln förklarar hur de med rollen arbetsledare / projektadministratör kan lägga till anställda i sin personallista

Som arbetsledare eller projektadministratör måste du lägga till dina anställda för att kunna godkänna timmar på de projekt som du har tillgång till.

Detta kan göras på två olika sätt:

• Gå till Timmar --> Godkänn timmar
    Under menyn för anställda klickar du på "Lägg anställda till min personallista"

• Gå till Mina inställningar --> Min Personallista

OBS! Projektadministratörer och arbetsledare kan endast godkänna timmar på de projekt som de fått åtkomst till. Detta ges av din Administratör i SmartDok.