1. Support
  2. Timer
  3. Godkjenn/behandling av timer

Legge til ansatte i ansatteliste

Denne artikkelen forklarer deg hvordan de med rollen bas/prosjektadmin kan legge til ansatte i sin ansatteliste.

Som prosjektadministrator eller bas må man legge til sine ansatte for å kunne godkjenne timer på prosjekt man har tilgang til.

Dette kan gjøres på to forskjellige måter:

• Gå til Timer --> Godkjenn timer

Under nedtrekksmeny "Ansatte" trykker du på "Legg til ansatte i min ansatteliste".

•  Gå til Mine innstillinger --> Min ansattliste

Merk at prosjektadmin/bas bare kan godkjenne timer på prosjekter de er gitt tilgang til i Tilgangskontrollen. Dette styres av din administrator i SmartDok.