Infotavlan i SmartDok-appen

En kort beskrivning om vart du hittar infotavlan i SmartDok-appen

Det är viktigt att du först och främst säkerställer att SmartDok-appen har behörighet att skicka push-notiser. Dessa inställningar finns oftast på telefonens inställningar, sekretess/ säkerhet.

Här kan du läsa nyheter som ditt företag delar med sina anställda. Du kan även läsa meddelanden, information, nyheter från oss på SmartDok.

• Klicka på profil-ikonen uppe i högra hörnet
  • Klicka sedan på "Nyheter från (företagsnamnet)" eller "Nyheter från SmartDok"

För övrig information kontakta oss på supporten på telefon: 08-12456940