Glömt eller ändra lösenord i appen

Vad gör jag om jag glömt mitt lösenord eller vill ändra det?

Glömt lösenord:

Du kan be om ett nytt lösenord i appen. På inloggningsskärmen klickar du på "Glömt lösenord" och följer instruktionerna Skriv först ditt användarnamn och sedan skickas en tillfällig kod till dig via sms. Därefter skriver du in koden och får sedan möjlighet att välja ett eget personligt lösenord.

Ändra lösenord:

Du kan ändra ditt lösenord via SmartDok-appen genom att klicka på profil-ikonen uppe i högra hörnet, klicka på ditt namn och sedan på "Min profil"

Därefter klickar du på "Nytt lösenord" och skriver in det gamla samt det nya önskade lösenordet.

För övriga frågor eller funderingar kontakta oss på telefon: 08-12456940