Avslutad vs. Färdigt projekt

Vad är skillnaden mellan ett avslutat och ett färdigt projekt?

När ett projekt är markerat som "färdigt" kommer det att försvinna ur projektlistan för dina användare. Det kommer fortfarande att vara tillgängligt för arbetsledare, projektadministratörer samt administratörer. Denna funktion är som en slags parkering av projektet så att du kan slutföra det administrativt, men undvika att fler registreringar ska komma in på projektet.

Om du sätter ett projekt som "avslutat" försvinner det från listan över aktiva projekt. Du ger projektet denna status när allt efterarbete, fakturering m.m. är klart.

Du kommer att kunna hitta all data till projektet genom att aktivera att även avslutade projekt ska ska bli synliga i rullgardinsmenyn högst upp i projektöversikten.

För övriga frågor eller funderingar kontakta oss på telefon: 08-12456940