Avsluta en användare och frigör en licens

Går det att avsluta en användare och på så vis frigöra en licens?

Ja!

För att avsluta en användare går du till: Företagsinställningar --> Användaröversikten

Klicka på den anställde som du vill avsluta, ändra status från aktiv till avslutad och klicka sedan på "spara".

Efter det släpps en licens ledig och du kan använda den för en ny anställd / användare.

All information om den avslutade användaren sparas men du måste återaktivera användaren för att få tillgång till den informationen.

Tips: Det är bra att se till att alla timmar är attesterade på den avslutade användaren så att alla timmar går till lönekörningen.