1. Support
  2. Timmar
  3. Inställningar för tidregistrering

Aktivera signatur från uppdragsgivare

En kort beskrivning av hur man aktiverar signatur från uppdragsgivare i SmartDok

• Företagsinställningar --> Företagsinformation --> Modulinställningar
  • Inställningar för tidregistreringar
  • Markera "Signatur från uppdragsgivare" för att aktivera och klicka på "spara"

En ny menypost kommer nu att dyka upp under "Timmar" i appen som heter "Signatur från uppdragsgivare".

Se även vår hjälpvideo om funktionen Signatur från uppdragsgivare här

För andra frågor eller funderingar kontakta vår support på telefon: 08-12456940
eller via mail: support@smartdok.se