Ugyldig brukernavn ved innlogging

Jeg får beskjed om at brukernavnet er ugyldig, hva gjør jeg?

I SmartDok brukes ditt mobilnummer som brukernavn. Dersom du har flere brukere/kontoer benyttes gjerne ett ekstra tall foran/bak mobilnummeret.

Om du har sørget for at brukernavnet er korrekt, men likevel får feil brukernavn/passord, kan du trykke på "Glemt passord?" for å få tilsendt en sms-kode slik at du får opprettet et nytt passord.

Taster du feil brukernavn/passord 5 ganger, kan du bli utestengt fra SmartDok. Vent enten i 5 minutter, eller ta kontakt med administrator i firmaet ditt som kan fjerne utestengelsen av brukeren din.