Opprette UE-bruker

Hvordan du som underentreprenør (UE) kan benytte SmartDok UE app for å registrere deg inn/ut av prosjekter

• Last ned appen SmartDok UE 2.0 gratis fra Google Play eller App Store
  • Registrer deg via knappen "Opprett ny bruker"
  • Velg "Registrer med byggekort" og legg inn all informasjon fra byggekortet ditt i registreringsskjemaet. Velg passord og trykk "Registrer og Logg inn"

Dersom du ikke har et byggekort (f.eks. at kortet er i bestilling eller du er gjest på byggeplassen) så velger du "Registrer uten byggekort".

• Du vil da få tilsendt en SMS-kode og kan fortsette registreringen deretter. Til slutt velger du ett passord, og trykker "Registrer og Logg inn".
  • Benytt ditt brukernavn som er fødselsdato og telefonnummer (DDMMYY+ telefonnummer), og egendefinerte passord ved fremtidig innlogging.
  • For mer informasjon om å logge seg inn /ut av et prosjekt, se her