Tilpasning av Roller og Tilgangsnivåer i SmartDok

En kort gjennomgang av hvordan du går frem for å tilpasse Roller og Tilgangsnivåer.

Roller som kan tilpasses:
  • Bas
  • Prosjektadministrator
  • Administrator

Disse endringene kommer som en respons på tilbakemeldinger fra brukere og et skritt mot å tilby mer skreddersydde løsninger.

Prosess for tilpasning

• Klikk deg inn på Firmainnstillinger --> Brukeroversikt --> Roller / tilgangsnivå.
  • På denne side kan du opprette et nytt tilgangsnivå basert på en eksisterende standardrolle ved å klikke på + Nytt tilgangsnivå

• Velg ønsket standardrolle og gi den ett navn, klikk deretter på Opprett:

• Gjennomgå menyen for å legge til eller fjerne menypunkter som skal inkluderes i det tilpassede tilgangsnivået:

Tips: Bruk gjerne dobbeltpilen øverst til høyre for å sentrere arbeidsområdet på skjermen.

Etter at det tilpassede tilgangsnivået er opprettet, kan du tildele det til ansatte via brukeroversikten.