Koble skjema mot underprosjekt

Kort gjennomgang av hvordan du kan koble et egendefinert skjemamal mot et underprosjekt.

Ved opprettelse av nytt underprosjekt på et prosjekt vil du få muligheten til å koble egendefinerte skjemamaler allerede knyttet til prosjektet, mot underprosjektet også.
Dette gjelder kun for egendefinerte skjemamaler, som vil si at SmartDok- og MEF-skjemamaler som er tilknyttet prosjektet alltid vil være tilknyttet underprosjektet også.

Du vil få følgende melding ved opprettelse av nytt underprosjekt:

Du kan enten velge at alle egendefinerte skjemamaler tilknyttet prosjektet skal tilkobles underprosjektet ved å trykke Tilkoble skjemamaler.

Om det ikke er ønskelig å koble alle skjemamaler på prosjektet mot underprosjektet, kan du velge Ikke nå og kun koble ønskede skjemamaler mot underprosjektet i etterkant. Dette gjøres ved å gå inn på prosjektet og til fliken Skjemamaler --> Trykk på ønsket skjema --> I meny til høyre velger du Underprosjekttilkoblinger --> Rediger underprosjekttilkoblinger --> Huk av ønskede underprosjekt som skjema skal tilkobles og trykk Lagre.

Merk at for å kunne tilkoble skjema mot underprosjekt forutsetter det at firmaet ditt har aktivert opsjonen prosjekttilkobling av skjemamaler.

Om dere ikke har denne påslått kan dere ta kontakt med SmartDok Support HER for å få aktivert denne.

Har du ikke denne modulen?