Send inn RUH via app

En kort beskrivelse av hvordan man kan sende inn RUH via appen

NB! Eksempelet nedenfor kan avvike fra andre firmas oppsett. 

  • Gå til HMS/KS --> Registrer RUH/Avvik --> Velg RUH
  • Legg inn Hendelsestidspunkt (dato og klokkeslett)
  • Velg Prosjekt/Underprosjekt
  • Skriv inn Tittel
  • Velg Type hendelse, og hva Hendelsen omfattet
  • Velg deretter Arbeidsoperasjon
  • Legg inn en Beskrivelse, og eventuelle vedlegg 
  • Klikk på Send for å sende inn

tgeg

Under ytterligere informasjon er det mulighet for å legge til valgfri informasjon ettersom hvordan ditt firma har satt opp RUH på kontoen.

 

Se også hvordan man sender inn RUH via web her

 

For ytterlige spørsmål kan du sende inn sak til vår supportavdeling eller ringe 90 40 33 33.

 

Har du ikke denne funksjonen/modulen?
Kontakt vår salgsavdeling eller ring 90 40 33 33 for mer informasjon.