Gjøre prosjekt-dokumenter tilgjengelig i app

Hvordan legge inn dokumenter pr. prosjekt slik at det blir tilgjengelig i app.

• Gå til Prosjekter/kunder --> Prosjektoversikt --> Velg prosjekt --> Detaljer
  • Legg inn Link til dokumenter. I dette feltet kan du legge link til en skybasert tjeneste (slik som DropBox, Google Drive etc)

juytr

Disse dokumentene vil være tilgjengelige i SmartDok-appen under prosjektets detaljer.

Legge til link til dokumenter i app? Se denne

PS: Vi har lansert et eget Dokumentsenter, denne vil gjøre at du kan laste opp dokumenter direkte til ditt prosjektområde i SmartDok.