Opprett fraværsprosjekt

En kort beskrivelse av hvordan man oppretter et fraværsprosjekt.

• Gå til Firmainnstillinger --> Firmadetaljer --> Modulinnstillinger og huk av for Fraværsprosjekter
    Dette gjør det mulig å definere visse prosjekter som fraværsprosjekter. Dersom aktivert vil kun disse prosjektene vises i brukernes fraværsregistrering. Fraværsprosjekter vil ikke vises i prosjektlisten ved ordinær timeføring.

• Gå til Prosjekter/kunder --> Prosjektoversikt
    Prosjektoversikt
  • Trykk så på Nytt prosjekt
    Nytt prosjekt
  • Gi prosjektet et nummer, enten ved å skrive dette inn selv - eller ved å bruke foreslått nummer (neste ledige nummer vil alltid bli foreslått her)
  •  Deretter legger du inn navnet på prosjektet -> eks. Fravær  | Ferie | Avspasering
  • Trykk på Lagre nederst for å opprette prosjektet
  • Huk så av for Er et fraværsprosjekt når du får opp felt for å fylle inn ytterlige informasjon

fraværsprosjekt