Maskinpris pr maskin eller prosjekt

Hvordan setter man pris per maskin, samt pris per maskin per prosjekt?

Ved opprettelse av maskin:
  • Gå til Maskiner --> Maskinoversikt --> Maskinoversikt (beta) --> + Maskin
  • Fyll ut informasjon/detaljer om maskinen, samt timepris (maskinpris)

Ved endring av eksisterende maskin:

• Gå til Maskiner --> Maskinoversikt --> Maskinoversikt (beta)
  • Trykk inn på maskinen det gjelder
  • Legg inn/endre timepris på maskinen i menyen til høyre

Definere maskinpris pr.prosjekt:

• Gå til Prosjekter/kunder --> Prosjekt-/kundeoversikt --> Klikk inn på gjeldende prosjekt --> Maskinpris
  • Her kan du definere pris pr.maskin pr. prosjekt. Skriv inn ønsket pris i kolonnen Pris og trykk Lagre.

Std.pris = Timepris definert under maskinens detaljer.
Internkostnad = Kostnad definert under maskinens detaljer.
Pris = Maskinpris pr. prosjekt.

(F.eks. CAT 540 har en standardpris (timepris) på 300kr, men for dette prosjektet skal den koste 670kr i timen.)

Se link her for hvordan man oppretter prosjekt.
Se link her for hvordan man oppretter maskiner.