Maskinpris pr maskin eller prosjekt

Hvordan sette pris pr maskin, samt hvordan sette pris pr maskin pr prosjekt.

Ved opprettelse av maskin:
  • Gå til Maskiner --> Ny maskin --> Fyll ut informasjon/detaljer om maskinen, samt timepris (maskinpris)
    fcscf

Ved endring av eksisterende maskin:

• Gå til Maskiner --> Maskinoversikt --> Finn maskinen det gjelder via søk eller i listen
  • Klikk på Detaljer
  • Legg inn/endre timepris på maskinen

vref

Definere maskinpris pr.prosjekt:

• Gå til Prosjekter/kunder --> Prosjektoversikt --> Klikk på Detaljer på gjeldende prosjekt
  • Klikk så på Maskinpris for å definere pris pr.maskin pr. prosjekt. Skriv inn ønsket pris i kolonnen "Pris" og trykk Lagre.
    frfss

Std.pris = Timepris definert under maskinens detaljer.
Internkostnad = Kostnad definert under maskinens detaljer.
Pris = Maskinpris pr. prosjekt.

(F.eks. Caddy har en standardpris (timepris) på 300kr, men for dette prosjektet skal den koste 670kr i timen.)

Se hjelpevideo for hvordan du setter maskinpris per prosjekt her.

Se link her for hvordan man oppretter prosjekt.
Se link her for hvordan man oppretter maskiner.