Knytte skjemamaler mot prosjekt

Hvordan du går frem for å knytte skjemamaler mot et prosjekt.

Når prosjektet er opprettet så kan man koble ønskede skjemamaler opp mot prosjektet.

Dette kan gjøres på to måter, avhengig av om du bruker SmartMEF eller HMS/KS Pro.

SmartMEF:

Her må skjemamalene legges til samtidig som det opprettes håndbok/kvalitetsplan på prosjektet for at de skal genereres til PDF som en del av kvalitetsplanen på prosjektet.

• Gå til Prosjekter/kunder --> Prosjekt-/kundeoversikt --> Trykk inn på ønsket prosjekt --> Dokumentmappe --> Trykk på pluss-ikonet --> Lag ny håndbok/kvalitetsplan

• Gi håndboken/kvalitetsplanen ønsket navn, velg innhold fra ønsket kilde og opprett håndboken. Som oftest vil du bruke SmartMEF sitt dokumentbibliotek som kilde, men du kan også kopiere en eksisterende håndbok/kvalitetsplan til prosjektet.

• Hvis du velger SmartMEF-dokumentbibliotek som kilde vil du nå kunne huke av og velge skjemamalene du ønsker å ha med i kvalitetsplanen og prosjektet. Importer så valgte skjemamaler, og du vil se at de har lagt seg under fliken Skjemamaler i prosjektet.

HMS/KS Pro:

• Gå til fanen Skjemamaler i prosjektmenyen. Kun skjemamaler som legges til
    her vil være tilgjengelige for utfylling på prosjektet (prosjektdokumentasjon).
  • Gå til Prosjekt/Kunder --> Prosjektoversikt -> Dashboard --> Skjemamaler

• Trykk på den gule knappen merket “Bibliotek” for å velge hvilke skjemamaler du vil knytte mot prosjektet.

• Du kan søke på skjemanavn eller filtrere på kilde, kategori og tags i importvinduet som dukker opp.
  • Trykk på skjemanavnet i hovedvisningen for å se en forhåndsvisning av skjemamalen før du evt. velger den. Når du har markert de nødvendige skjemaene kan du importere dem til prosjektet ved å trykke på den gule knappen nederst til høyre, og lukke importvinduet ved å klikke på X’en oppe til høyre..

De importerte skjemamalene er nå knyttet mot prosjektet, og kan ved behov prosjekttilpasses. Denne tilpasningen vil kun gjelde for dette prosjektet, og vil ikke påvirke
    malen slik den fremstår i skjemamal-biblioteket.

Fremgangsmåten for å prosjekttilpasse en skjemamal er den samme som når du bedriftstilpasser en skjemamal. Les hvordan du bedriftstilpasser en skjemamal HER

Les hvordan du kan generere PDF-kopi av kvalitetsplanen når du bruker HMS/KS Pro i DENNE artikkelen.