Kjørebok

Kjørebok i SmartDok er en registrering av kilometer mot egendefinerte satser og tillegg.

Registrering er mulig både fra web og app.

I appen er det mulig å bruke adresse/posisjon fra GPS samt å kunne se ruten i kart før en lagrer kjøreturen. Kjøreturer kan attesteres via web og vil kunne utbetales som kjøregodtgjørelse på lønn. Registrerte kjøreturer vil kunne sees på web og i app.

Klikk her for veiledning

 

Har du ikke denne funksjonen/modulen?
Kontakt vår salgsavdeling eller ring 90 40 33 33 for mer informasjon.