Importer maskiner

Informasjon om hvordan man kan importere maskiner til SmartDok.

• Gå til Maskiner --> Importer maskiner

Her kan du importere maskiner fra en csv fil. (semikolon separert fil). Fila må bestå av følgende 13 felter på hver rad. Felt 2 er obligatorisk, resten kan stå tomme. Maskiner uten internnummer vil automatisk bli tildelt internnummer 0

• Felt 1: Internnr
  • Felt 2: Maskinnavn (kan ikke være tomt)
  • Felt 3: Beskrivelse
  • Felt 4: Reg nr
  • Felt 5: Serienr
  • Felt 6: Årsmodell
  • Felt 7: Km stand
  • Felt 8: Timetall
  • Felt 9: Timepris
  • Felt 10: Notat
  • Felt 11: Maskinkategori
  • Felt 12: Maskinkode
  • Felt 13: Vis i registrering (1 = Ja, 0 = Nei, standard = Ja)

Eksempelfil her

Eventuelle bilder og oppdatering av informasjon kan legges til i ettertid ved å velge 'Detaljer' for maskinen i maskinoversikt.

Velg fil og last opp!